Web magazin Helly Cherry proslavio 13. rođendan

Submitted by Punjeni paprikaš on 03/06/2016 - 01:16

helly cherry 13 godina

Web magazin posvećen alternativnoj i andergraund kulturi Helly Cherry, nedavno je proslavio svoj 13. rođendan. Iako ne jubilaran, broj 13 se učinio zanimljivim ekipi jer je time magazin postao tinejdžer i pubertetlija.

Podsetimo se, Helly Cherry je jedan od sajtova prve generacije koji se bavio alternativnom i andergraund kulturom na našim prostorima. Do 2010. je izlazio na internetu kao mesečnik, da bi nastavio svoj rad svakodnevnim objavljivanjem pre svega autorskih tekstova iz oblasti muzike, stripa, filma i slično.

Već par godina za redom rođendane obeležavaju između ostalog i objavljivanjem elektronskih knjiga. Ove godine su objavili "Priče o spotovima", serijal tekstova koji se bave estetikom, podtekstom, efektima, idejama i ostalim analizama domaćih i stranih spotova. I kao u slučaju prethodne knjige "Ulični hodač" koja se jedna od prvih bavila fenomenom street arta na našem jeziku, i "Priče o spotovima" nude po prvi put analize spotova iz jednog drugačijeg ugla. Knjigu možete besplatno skinuti na adresi: http://bit.ly/1WyFCoQ.

Na pitanje o daljim planovima, iz redakcije poručuju: "Postajemo tinejdžeri, a tinejdzerski period je buntovan i pun promena. Pucaju nas hormoni i uzbudljiv period nam tek prestoji. Biće zajebano!"

Sajt Helly Cherry možete čitati na www.hellycherry.com.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: