Promocija romana „Potraga” uz muzički program

Submitted by Dragana Danicic on 11/06/2014 - 14:22

Promocija romana „Potraga” uz muzički program

11. juna u 20 h, u džez klubu Sinnerman, održaće se promocija romana „Potraga”, prve knjige trilogije „Poslednji grad” autora Nebojše Petkovića. Ovaj roman iz žanra epsko-apokaliptične fantastike opisuje svet koji je, pola veka posle strašnog rata, vraćen u okvire srednjovekovne, mračne i paganizmom oživljene stvarnosti. O knjizi će pored autora govoriti i recezent, frontmen grupe Orthodox Celts, Aca Seltik, a za dobru atmosferu pobrinuće se riff’n’roll sastav The Bite, koji će uskoro promovisati svoj novi album Life.

„Potraga” je priča o svetu u kom se malobrojni „preostali” trude da prežive između surovosti novih gospodara organizovanih u ratničke klanove i onoga što je razaranje ostavilo iza sebe kao svoj zastrašujući nakot. Hrišćani su ponovo prognani i gotovo istrebljeni. No, ne baš sasvim. To je priča o dečaku koji sticajem nesrećnih okolnosti kreće u sudbonosnu potragu. Ona će ga na kraju tog puta potpuno izmeniti i možda doneti poslednju nadu svetu koji se primiče kraju. Dok se spremate za promociju, poslušajte prvi singl Red light street sa novog albuma grupe The Bite.

https://soundcloud.com/thebite/red-light-street?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: