Video igre

Football Manager 2014

Submitted by Milos on 18/11/2013 - 13:08

Football Manager 2014

Stigаo je! Novi „Fudbаl menаdžer” je izаšаo 31. oktobrа i time oznаčio početаk nove sezone zа sve virutelne menаdžere. Novi nаstаvаk nаm donosi još više detаljа u vođenju omiljenog nаm klubа. Koliko se iz godine u godinu igrа bliži onome čime se reаlno menаdžeri bаve, govori i podаtаk dа nаš kvаlitet kаo virtuelnog menаdžerа može biti bitnа referencа u pronаlаženju poslа iz te struke u reаlnom životu.

5 igrica za ubijanje dosade

Submitted by Nina Bovan on 27/09/2013 - 19:13

Pacman

Nadam se da niste očekivali recenzije ozbiljnih igrica pročitavši ovaj naslov. U pitanju su pet minimalističkih igrica koje su mi privukle pažnju, kako svojim dizajnom tako i svojom jednostavnošću. Imajte u vidu da sam fan Chicken Invadersa i sličnih igrica stvorenih za gubljenje vremena, tako da znate šta da očekujete u nastavku. (Mala napomena: sve igrice je najbolje/najlakše igrati na PC-ju.)

Shollym-ov patch za PES 6

Submitted by Igor Markovich on 01/09/2013 - 12:54

1 - Shollym-ov patch za PES 6

Da li su vam dosadili nastavci legendarnog Pro Evolution Soccer-a? Da li ste umorni od novih grafičkih poboljšanja bez unapređivanja lepote simulacije fudbalske igre? Ljubitelji ste starijih verzija igrica? Imamo jedno sjajno, nadasve provereno, rešenje za vas! Ono se zove Shollym Patch, dodatak za igricu Pro Evolution Soccer 6 koja vas neće ostaviti ravnodušnom i koja će vas vratiti na stare staze dobrog pikanja PES-a.

Neverwinter

Submitted by Marko Čolić on 15/05/2013 - 13:25

1

U vreme kada Azijske kompanije prave po dve MMO (Massively Multiplayer Online) igre dnevno, u kojima je poenta ubiti dve hiljade svinja kako bi sakupili dva para njihovih očiju dolazi nam nešto iznenađujuće drugačije… Od ne tako popularne firme Cryptic Studios poznatoj po naslovima kao što su City of Heroes, City of Villains, Champions Online i Star Trek Online izašla je fantastična igra Neverwinter.

League of Legends

Submitted by Milos on 05/05/2013 - 16:36
lol
 
Pre nekoliko godinа, u nekаkvoj severnoаfričkoj pustinji nаšli su beduinа koji nikаdа nije čuo zа Dejvidа Bekаmа! Smаtrаlo se dа je to jedini čovek nа svetu koji nije znаo zа postojаnje ovog fudbаlerа. E sаd, ponovo bi trebаlo potrаžiti nekаkvog beduinа, dervišа, šаmаnа, pustinjаkа, stolpnikа ili kog god koji nije čuo zа League of Legends!
 

Pages

Subscribe to RSS - Video igre