Postani deo naše redakcije

heder

Raspisujemo konkurs za saradnika na portalu. Ukoliko znate da pišete, posedujete izvesno znanje engleskog jezika i ako, pre svega, gajite veliko interesovanje za neku od oblasti koje pokrivamo, prijavite se na naš konkurs.

Sama ideja o kreiranju virtuelne zajednice, koja bi okupljala mlade ljude različitih interesovanja i pogleda, oformila se tokom poslednjih meseci 2012. godine. Ubrzo nakon toga pristupilo se organizovanju sadržaja i plana rada. Odlučili smo se za stvaranje portala, kao najpristupačnijeg i najekonomičnijeg vida transfera informacija. Prvobitni sadžaj se odnosio samo na filmsku i muzičku umetnost. 


Medutim, kako je broj članova zajednice rastao tako su se diferencirala i druga polja interesovanja naših saradnika. Stoga je i naš sadržaj obogaćen njihovim idejama. Tako da sada pokrivamo aktuelnosti iz oko desetak oblasti, sa tendecijom da proširimo taj broj, ukoliko bude potrebno.

Pored toga, nameravamo da putem konkursa i projekata podstičemo mlade na kreativno stvaranje, bilo u literarnom, grafičkom ili pak nekom drugom vidu.

Iako smo mlada i relativno neiskusna zajednica, spremni smo da učimo, razvijamo se, prihvatimo kritike i nove ideje, kako bismo se zajedno unapredili.

Ukoliko nam prilike u budućnosti budu dozvolile, planiramo da oformimo i naš časopis kao još jedan segment promocije naših pogleda.

 

Podeli: