Arsenal fest 2013

Submitted by Tijana T. on 27/06/2013 - 12:05

1

Kragujevac. Arsenal fest. 27-29. jun. Budite tamo!

A evo i brojnih razloga za to: Smak, Bajaga i instruktori, Goblini, E- play, Hladno pivo, KKN-a, Eva Braun, Ritam nereda, Partibrejkersi i mnogi drugi. Svako ko je imao priliku da bude deo publike jednog od prethodna dva Arsenal festa pamti da je atmosfera ovog događaja oba puta bila sjajna, ali ove godine organizacija je, zaista, nadmašila samu sebe i tako svim uživaocima dobrog zvuka pružila priliku za pravo hedonističko iskustvo! 

Koncerti se odvijaju na četiri stage-a: Main stage, Garden stage, Red bull stage i Silent disco stage. Na njima će biti predstavljen širok izbor muzičkih žanrova, od popa, preko roka, alternative i panka, do haus i dubstep zvukova, pa će ljubitelji svih muzičkih afiniteta imati priliku da pronađu svoj kutak za đuskanje.

Legendarna grupa Smak natupiće u četvrtak, kao glavna zvezda prvog festivalskog dana. Drugi dan je rezervisan za nešto mekši zvuk, uz koji će svi romantičari i sanjari imati priliku da se njišu uz hitove Bajage i instruktora, KKN-e i drugih. Treći dan predviđen je za užitak svih poštovaoca roka i panka koji ce, uz tradicionalno ispijanje piva, moći da skaču uz ljubimce domaće publike, Hladno pivo i Gobline.

2 

Otvaranje festivala je rezervisano za sredu 26. jun, promocijom knjige “Biti rokenrol”, izdavača “Službeni glasnik”. Ovaj istorijski prikaz srpskog rokenrola potpisan je od strane Mihajla Pantića, našeg poznatog književnika i književnog kritičara, i Pece Popovića. Kulturni program festivala biće raznovrstan i bogat, pa će svakoga dana publika imati priliku da se razonodi i uživa u njemu u Domu Omladine Kragujevca, od 19:00. Pored toga, treba pomenuti i sjajno osmišljeni projekat “Kotrljače”, koji će biti predstavljen u istom terminu u prostoru “Kneževog arsenala”. Ovaj projekat podrazumeva kolaboraciju umetničko-kreativne grupe “Zid” I posetioca festivala u oslikavanju lopti različitih dimenzija, koje će, po završetku, prelaziti u ruke publike i tako postati  jedan više autentični momenat ove, jedinstvene atmosfere.

Muzički program festivala odvijaće se u terminu 20:00-02:00.

Ulaznice se mogu naći putem mreža Eventim I Ticketline, uz dodatna prodajna mesta (Beograd, Čačak, Kragujevac, Kraljevo, Jagodina, Smederevska Palanka, Kruševac, Niš, Požega, Užice).

Skupite svoje društvo, ponesite dobro raspoloženje i vidimo se tamo!

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: