O nama

hederSama ideja o kreiranju virtuelne zajednice, koja bi okupljala mlade ljude različitih interesovanja i pogleda, oformila se tokom poslednjih meseci 2012. godine. Ubrzo nakon toga pristupilo se organizovanju sadržaja i plana rada. Odlučili smo se za stvaranje portala, kao najpristupačnijeg i najekonomičnijeg vida transfera informacija. Prvobitni sadžaj se odnosio samo na filmsku i muzičku umetnost. 

Medutim, kako je broj članova zajednice rastao tako su se diferencirala i druga polja interesovanja naših saradnika. Stoga je i naš sadržaj obogaćen njihovim idejama. Tako da sada pokrivamo aktuelnosti iz oko desetak oblasti, sa tendecijom da proširimo taj broj, ukoliko bude potrebno. 

Pored toga, nameravamo da putem konkursa i projekata podstičemo mlade na kreativno stvaranje, bilo u literarnom, grafičkom ili pak nekom drugom vidu.

Iako smo mlada i relativno neiskusna zajednica, spremni smo da učimo, razvijamo se, prihvatimo kritike i nove ideje, kako bi se zajedno unapredili. 

Ukoliko nam prilike u budućnosti budu dozvolile, planiramo da oformimo i naš časopis kao još jedan segment promocije naših pogleda.

Podeli: