Srednjoškolci, prijavite se na takmičenje za dizajn i produkciju zvuka

Submitted by Julija on 19/04/2017 - 21:56

logo takmicenje

Srednjoškolci, prijavite se na takmičenje za dizajn i produkciju zvuka!

Udruženje „Art mreža“ u saradnji sa Muzičkom školom "Petar Konjović" iz Sombora i Akademijom umetnosti iz Novog Sada organizuje Četvrto republičko takmičenje srednjoškolskih tonskih snimaka primenjene muzike, radiofonskih dela i muzičkih numera.

Takmičenje je namenjeno pre svega učenicima smera Dizajna zvuka ali i drugih smerova i škola, za sve srednjoškolce koji se bave snimanjem, dizajnom i produkcijom u profesionalnom ili kućnom studiju.

Takmičenje je besplatno i odvija se online, a susret učesnika, dodela nagrada i predavanja na temu muzičke produkcije će se održati 7. maja 2017. u muzičkom studiju Akademije umetnosti u Novom Sadu. Troškove puta snose učesnici.

Nagrade u vidu audio opreme je obezbedila firma MusicTech d.o.o.

Sve detalje vezane za ovo takmičenje - prijavni obrazac, šta se ocenjuje, koje su nagrade, ko su predavači i članovi komisije - možete naći na www.tsts.artmreza.com ili se obratite na email tsts.kontakt@gmail.com i telefon 063/468-834.

Rok za prijavu je 7. maj 2017. dok će se susret učesnika održati 14. maja.

ilustracija sa sajtom

cubase

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: