The Underlight

Submitted by Punjeni paprikaš on 15/01/2014 - 13:27

The Underlight

The Underlight je bend iz Srbije formiran 2012. godine u Jagodini. Bend spada u kategoriju elektronske muzike i predstavlja fuziju različitih žanrova, od ambijentalne i rok muzike do tehna i hausa.

Članovi benda su Miloš Vučurović (klavijature) i Miloš Jovanović (perkusije), dok je za prvi singl i spot (Sound Of My Memories), koji je objavljen sredinom prošlog meseca, vokal bila Marina Valo. Spot za prvi singl urađen je u saradnji sa Vladimirom Talijanom, poznatog između ostalog po radu na spotovima grupe FEUD.

Cilj benda za početak je da osvoji publiku u Srbiji i okolini, a kasnije i šire s obzirom da rade tekstove na engleskom jeziku. Na stil The Underlighta najviše su uticali bendovi kao sto su The Prodigy, Depeche Mode kao i domaće grupe EKV i SM & A Priori. Bend trenutno traži izdavača i radi na materijalu za album čiji je radni naziv Desert Ocean, za koji se nadaju da će izaći do kraja 2014. godine.

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: