Nadrealistička emisija Dva komada nečega

Submitted by Punjeni paprikaš on 21/01/2014 - 13:47

3 Dva komada nečega

Nova emisija televizije Art „Dva komada nečega” zasniva se na originalnom konceptu u kom gosti glume u neobičnim scenarijima. Autorka emisije je Natalija Ž. Živković, a kao goste ćemo videti osobe iz sfere kulture i andergraund kulture ali i osobe koje čiji poslovi nisu u sferi javnosti.

U svakoj epizodi čućemo i neki od mladih domaćih rok bendova, pri čemu će prednost imati kvalitetni bendovi a koji inače nisu dovoljno zastupljeni u medijima.

2 Dva komada nečega

Neke od tema kojima se bavi emisija su smak sveta, izveštavanje povodom izmišljenog dana kulture kao i pokretanje peticije za povećanje broja pesnika u skupštini. U ulozi glumaca tom prilikom našli su se muzičari iz grupa Danas svi znaju da igraju fudbal, Kapetan Black Šlager i The Burning Beach Fiasco, kao i pesnik i pisac Vladimir Perić.

Autorka emisije Natalija Ž. Živković je pesnikinja, scenaristkinja i video autorka, poznata po pionirskom projektu srpske video poezije „Omnibus Video V. Poezija” i regionalno nagrađenoj knjizi „U aorti mog srca”.

1 Dva komada nečega

termini emitovanja:
nedelja 16:30, reprize ponedeljak 11:30 i četvrtak 15h – televizija Art

web
Facebook stranica - https://www.facebook.com/2komadanecega
You Tube kanal - https://www.youtube.com/channel/UCs1FMTeXy5N4eSy7qi1A30A
blog emisije - http://2komadanecega.blogspot.com/

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: