Knjige na točkovima u trci za najbolju ideju Centrifuge

Submitted by Punjeni paprikaš on 06/06/2016 - 11:02

knjige na tockovima

Koja je ideja projekta Knjige na točkovima?

Projektom je predviđeno napraviti pokretnu biblioteku, obilaziti nedovoljno razvijene mesne zajednice u Novom Sadu, škole u naseljima gde većinsku populaciju čine Romi, sela na teritoriji Novog Sada, Dečje selo u Sremskoj Kamenici, staračke domove gde bismo kroz višečasovno druženje čitali, razgovarali o knjigama, družili se sa mladim autorima koji bi predstavili svoje radove i popularizovali čitanje poezije i proze.

U okviru Superste programa i konkursa Centrifuga koje realizuju Erste banka i Dokukino fondacija u toku je online glasanje za podršku projektima koji su prošli prvu selekciju. Glasanje traje do 10. juna.

Dvadeset projekata sa najvećim brojem glasova prolazi u sledeću, završnu fazu kada će stručni žiri odabrati 10 najboljih koji će dobiti finansijsku podršku za realizaciju svojih ideja.

Među 40 projekata za koje se trenutno može glasati je i projekat Udruženja Remiks koje je osnivač portala Remix Press.

Ukoliko želite da podržite našu ideju možete glasati na adresi http://www.superste.net/project/knjige-na-tockovima/, a takođe i pratiti Facebook stranicu Knjige na točkovima, a na Twitteru nalog  iKnjigeiTockovi.

 

Procedura za glasanje je sledeća:

Po dolasku na stranicu http://www.superste.net/project/knjige-na-tockovima/ potrebno je da se ulogujete preko svog Facebook, Google ili Twitter naloga, a zatim kliknuti na PODRŽI PROJEKAT. Nije potrebna nikakva verifikacija glasa putem mejla.

„Daj glas da dodamo gas i da knjige voze dalje!“, poruka je projektnog tima Knjige na točkovima.

 

Korisni linkovi:

http://www.superste.net/project/knjige-na-tockovima/

Facebook

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem maila ili telefonom na broj 0605343632.

Srdačan pozdrav,

Ivana Jovanović

Predsednica udruženja

 

(Remix Press)

 

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: