„Raskršće” prvi put u „Dangubi”

Submitted by Dragana Danicic on 12/05/2014 - 19:34

„Raskršće” prvi put u „Dangubi”

Bend Raskršće će prvi put svirati u klubu Danguba 13. maja. Ovi Zrenjaninci iza sebe imaju nekoliko autorskih numera i gostovanja na različitim festivalima, od kojih je najznačajniji najveći rok festival na Balkanu Banja Luka Rock Open Air , na kom su svirali kao predgrupa bendu Uriah Heep.

Bend planira da album prvenac plasira do kraja godine, kada će proslaviti i desetogodišnjicu svog rada. Njihova ideja je da svojim pesmama povežu osećaj jugoslovenskog rokenrola sa današnjicom. Svirke Raskršća su poznate po dobroj atmosferi. Za sada na njima sviraju kavere najvećih svetskih i domaćih pop i rok hitova. Kako sami kažu, žele da prave dobre žurke uz kvalitetnu muziku, a da im to uspeva možete se i lično uveriti u utorak.

Ovo je jedinstvena prilika da se dobro zabavite i podržite novu srpsku rok scenu. Sebastijan Kerekeš, Damir Mojsin, Vladimir Kuzjak i Igor Dunđerski koji čine ovaj bend, neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: