„Sopot” u Požarevcu i Novom Sadu ovog vikenda

Submitted by Punjeni paprikaš on 03/09/2014 - 16:32

Sopot

Banjalučki bend Sopot je ove sezone često nastupao pred srpskom publikom, a ovog vikenda dolaze da zaokruže leto nastupima u Požarevcu i Novom Sadu.

Energična petorka, pod imenom koje na staroslovenskom znači izvor, iza sebe ima tri albuma, a poslednji koji su izdali, pod nazivom „Sopotnik”, više nego uspešno su ispromovisali na mnogobrojnim nastupima u regionu, kao i video-singlom „Energetsko more”.

Njihova muzika, u kojoj koriste i tradicionalne balkanske muzičke motive, mešavina je elektro-roka, dramenbejsa, daba, dabstepa i regea.

Za nastupe Sopota karakteristična je fenomenalna atmosfera, kako u publici tako i na bini, uz odličan zvuk i neprekidno ritmično kretanje.

Ovog vikenda, u petak 5. septembra, bend će nastupati u Požarevcu, u klubu KB. Kao podrška, svoje di-džej setove imaće Kawiar Mangueira i Dejaah Selecta. Ulaznica košta 350 dinara.

Nakon aprilskog koncerta u klubu The Quarter i fenomenalnog nastupa na festivalu EXIT koji ni kiša nije mogla da pokvari, Sopot će ove godine treći put nastupiti pred novosadskom publikom.

Na 14. Festivalu uličnih svirača, u subotu 6. septembra, publika će moći daih čuje u Katoličkoj porti, tačno u ponoć.

 

Kontakt za radio-uključenja: 

Petar Topalović (vokal benda Sopot): +387 65 814 067

 

Fejsbuk stranica: https://www.facebook.com/pages/Sopotproject/17626047293

Jutjub kanal: https://www.youtube.com/channel/UCnNhg7O0W_GdCp4eDR1SJuA

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: