IT konferencija po 14. put otvara vrata novim tehnologijama u Srbiji

Submitted by Julija on 18/09/2017 - 20:39

ilustracija

Četrnaesta po redu IT konferencija održaće se 5.10.2017 godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu sa početkom od 09h. Kroz 5 simultanih trekova, u 5 sala, eminentni predavači iz Srbije i okruženja predstaviće posetiocima konferencije novosti iz sveta novih tehnologija za moderna poslovanja i studije slučaja koje će obeležiti godine pred nama. Centralne teme ovogodišnje IT konferencije su: aplikacije, mediji, bezbednost, infrastruktura i Cloud (oblak).

Nova Cloud tehnološka rešenja, prateći servisi u oblaku, upravljanja podacima, njihovo sortiranje, kao i njihova bezbednost takođe zauzimaju centralno mesto ovogodišnje 14 IT konferencije. Prijave za konferenciju su besplatne i svako ko želi da prisustvuje istoj može se registrovati i posetiti predavanja koja ga zanimaju.

“Mi smo svesni svih trendova koji nas očekuju u najskorijoj budućnosti, kao i odgovornosti koja je na nama da sva tehnološka unapređenja jasno prezentujemo i predočimo poslovnim korisnicima u Srbiji. IT konferencija je pravo mesto da biznis korisnicima predočimo sve aktuelne i buduće trendove, ali i da im skrenemo pažnju na benefite koje dobijaju implementiranjem novih rešenja. Aktuelni trendovi pokazuju da je trenutno pet elemenata u igri i mi ćemo na konferenciji jasno predstaviti sve njihove mogućnosti i prednosti.” – izjavio je Roberto Polleto ispred kompanije COMING – Computer Engineering koja je organizator konferencije.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: