Turistička grupa Haile Selasije poziva nove članove

Submitted by Igor Markovich on 25/05/2013 - 16:14

hs

Iz jedne sasvim neobične ideje jednog malog društva, izrodila se velika stvar. Autentična stvar, pre svega.

Naime, ideja vodilja ovog društvanjca postalo je tzv. putovanje bez posrednika tj. turističkih organizacija. Vođeni idealima druženja, solidarnosti i avanturizma, došli smo na ideju da osnujemo neformalnu turističku organizaciju pod nazivom Haile Selasije. Neformalnu jer je naša grupa bez ikakvih predsednika, izvršnih i upravnih odbora, turističkih vodiča, bez članarina i bez nadoknada. Sve je na prijateljskoj bazi i svi smo jednaki!

Iza sebe smo ostavili sjajne i nezaboravne ekskurzije do Novog Sada, Budimpešte i Temišvara. Sva putovanja smo organizovali zajedničkim snagama i voljom, sa izuzetno malo novca. Ustanovljeno pravilo da isključivo putujemo vozovima i da prenoćišta rezervišemo u jeftinim hostelima doprineli su jedinstvenosti našim druženjima i destinacijama.

Ukoliko ste entuzijastični, volite da sklapate nova prijateljstva i, naravno, da jeftino putujete, pošaljite nam mejl na haileselassie@mail.com. Predstavite se, napišite par motivacionih rečenica (zašto biste nam se priključili, kakva putovanja volite, da li vam se dopada naša ideja itd) i sa zadovoljstvom ćemo Vas priključiti našoj organizaciji i obavestiti Vas o planiranim putovanjima.

tem

                        (kliknuti na fotografiju za uvećani prikaz)

 

Pozdrav!

 

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: