„To Rome With Love” (2012)

Submitted by Jovana Dragojlović on 20/07/2013 - 19:27

Film Rimu, s ljubavlju je režirao Vudi Alen. To je romantična komedija koja prati četiri priče. Radnje filma se dešavaju u jednom od najlepših gradova Italije – Rimu. Glavne uloge igraju: Vudi Alen, Penelope Kruz, Džesi Ajzenberg, Elen Pejdž, Alek Boldvin i Roberto Beninji.

Amerikanka Hejli dolazi u Rim, upoznaje i zajubljuje se u Mikelanđela. Oni žele da se vere. Najteži zadatak stupa na scenu – upoznavanje roditelja. Njeni roditelji dolaze iz Amerike kako bi upoznali njegove roditelje. Hejlinom ocu se ne sviđa zet, a ni njegova porodica, sve dok ne čuje Mikelandjelovog oca kako peva pod tušem. Tada dolazi na ideju da od njega napravi zvezdu.

Druga priča govori o mladom bračnom paru iz provincije. Oni dolaze u Rim na medeni mesec. Žena Mili odlazi sama da prošeta i upozna Rim, ali se gubi i luta ulicama sve dok ne uleti na snimanje filma. Tu upoznaje svog omiljenog glumca i počinje kratku avanturu sa njim. Mužu za to vreme u sobu upada prostitutka Ana, koja neko vreme glumi njegovu suprugu Mili.

U trećoj priči Rimljanin Leopoldo počinje da privlači pažnju medija i postaje poznat bez ikakvog razloga. On je zbunjen i pokušava da se otrgne od medija koji ga neprestano jure i zadiru u njegov privatni život.

Četvrta priča govori o poznanstvu mladog studenta arhitekture Džeka i iskusnog arhitekte Džona. Džek je u srećnoj vezi sa svojom devojkom, sve dok se ne pojavi njena prijateljica. Džek se zaljubljuje u prijateljicu, ali voli i svoju devojku. Džon sa svojim iskustvom pomaže Džeku da se odluči i vrati na pravi put.

Ako ste avanturista, volite Italiju i ljubavne priče onda je ovo pravi film za vas.

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: