Vreme brutalnih dobronamernika je upravo stiglo!

Submitted by Punjeni paprikaš on 09/03/2013 - 12:25

vb

Objavljena je CD kompilacija pesama rock i metal bendova sa stihovima pesnika Milana B. Popovića – „Vreme brutalnih dobronamernika“.

Na kompilacijskom albumu „Vreme brutalnih dobronamernika“ nalazi se 18 grupa i izvođača: Slađana Milošević „Alogia“, „Instant karma“, „Abonos“, „Art diler“, „Backbone“, „Tales of dark“, „Broken strings“, „Atlantida“, „Disparador“, „Amaranth“, „A. R. Club“, „Heaven rain“, ,,Iskaz“, „Darkshines“, „Asphalt Chant“, „Seraphim“ i „Demether“.

Na ovom umetničkom projektu je učestvovalo i kreativan doprinos dalo 70 muzičara i kompozitora i na njoj su zastupljeni stihovi beogradskog pesnika Milana B. Popovića. Svi su se okupili oko ideje spajanja popularne muzike i savremene poezije u jednu neraskidivu celinu.

Pri odabiru sastava vodilo se računa prvenstveno o kvalitetu, ali i o teritorijalnoj rasprostranjenosti muzičara-učesnika, tako da se na CD kompilaciji, pored nekoliko sastava iz Beograda, nalaze i umetnici iz Kragujevca, Novog Sada, Smedereva, Zrenjanina, Pančeva, Petrovca na Mlavi, Banja Luke i drugih gradova.

Likovna oprema i dizajn omota rad je akademskog slikara-grafičara, Jakše Vlahovića.

Više informacija o CD kompilaciji možete pronaći na sajtu Milana B. Popovića - www.MolitvaTetoviranogSrca.com.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: