Trejler za TV seriju "Hannibal"

Submitted by Bogdan Panović on 28/02/2013 - 23:54

Nakon kratkog tizera koji je prikazan prošle nedelje, a koji možete pogledati ovde, imamo priliku da pogledamo i nešto dužu varijantu, dvominutni trejler za novu seriju američke televizije NBC. U pitanju je serija bazirana na knjigama autora Tomasa Harisa, po kojima su već snimljeni filmovi, a sada ćemo imati prilike da gledamo odnos sposobnog kriminalističkog profajlera FBI-a Vila Grejema i doktora Hanibala Lektera, slavnog forenzičkog psihijatra ali i kanibalističkog serijskog ubice, kroz minimum 13 epizoda koliko će prva sezona imati. Serija će pratiti Lektera i Grejema na početku njihovog "radnog" odnosa, kada će Lekter pomagati Grejemu u vođenju istraga koje se tiču drugih serijskih ubica, ali će ujedno postati i njegov najveći takmac.

Hanibala Lektera će glumiti danski glumac Mads Mikelsen (Casino Royale, Valhalla Rising, The Hunt) koji izgleda kao savršen kandidat za naslednika Entonija Hopkinsa, dok Vila Grejema tumači Englez Hju Dansi. Brajan Fuler (tvorac serija Pushing Daisies, Dead Like Me, Wonderfalls) će biti "showrunner" i potpisuje scenario za pilot epizodu, dok će režiser prve epizode biti Dejvid Slejd. Serija izgleda obećavajuće a premijera je zakazana za 4. april.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo materijala ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: