Trejler za film „Pali Andjeo” reditelja Marka Marinkovića

Submitted by Punjeni paprikaš on 30/09/2013 - 19:38

Trailer za film Pali Andjeo reditelja Marka Marinkovića

Reč je o horor filmu, found footage podžanr, prvi dugometražni film u Srbiji snimljen na ovakav način. Film će imati festivalsku premijeru na Festivalu srpske filmske fantastike u Beogradu, od 16. do 19. oktobra.

Takodje, ušao je u selekciju 19 najboljih na festivalu GermanyAfterDark. Zanimljivo je da se na tom inostranom festivalu takmiči jedini kao nezavisna produkcija, dok svi ostali filmovi imaju veće produkcijske kuće. Film je poslat na još deset festivala i čeka se njihov odgovor, a pritom film je snimljen za svega 500 evra.

Radnja filma prati grupu mladih umetnika koji odlaze u Kruševačko pozorište kako bi snimili probu svoje predstave. Pod nerazjašnjenim okolnostima ostaju zaključani u zgradi. U potrazi za izlazom dešava im se niz paranormalnih pojava. Kasnije se pojavljuje i duh devojčice koja ih vodi u prošlost, tzv. flash back, i prikazuje im zastrašujuću prošlost te zgrade. Otkrivaju da zgrada nije samo ukleta, nego da se tu nalazi još veće zlo, takozvani Pali Andjeo. On je taj koji je izmislio igru, diktirao pravila i odlučio ko će ostati živ.

U filmu glume devet glumaca amatera i dva profesionalna glumca Kruševačkog pozorišta.

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: