Najveći grupni TRX trening u Evropi održaće se u Novom Sadu

Submitted by Julija on 01/02/2017 - 11:12

1

Trofejna košarkašica Milica Dabović, najbolji FIBA igrač na svetu Dušan Bulut, višestruki svetski šampion u kik boksu Nenad Pagonis, Aleksandra Saška Krstić i druga poznata imena iz sveta sporta, 4. februara vežbaće rame uz rame sa Novosađanima. Učešće je besplatno i otvoreno za sve, a vežbači uz online prijavu dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u novosadskom trening centru „Tajs“.

- TRX je nešto više od treninga. Namenjen je i početnicima i profesionalcima, aktivira celo telo i omogućava pojedinačno vežbanje svake grupe mišića. Verovatno do sada niste imali priliku da iskusite pun potencijal ovog treninga, ali kada ga jednom probate, sigurno ćete ga uvrstiti u raspored. Mnogi profesionalni sportisti odavno jesu. Zabavno je, efektivno i dinamično. Uverićete se i sami 4. februara – izjavio je Marko Tajs, vlasnik trening centra „Tajs“ i dodao da besplatnim treninzima želi da aktivira i pokrene Novosađane.

TRX je timski trening snage i oblikovanja koji zbog svoje specifičnosti unapređuje stabilnost celog tela. Pruža zabavu i efektan trening vežbačima koji preferiraju visokointenzivne treninge, ali i onoj grupi koja se opredeljuje za holistički trening. Tokom jedne vežbe aktivira se više mišićnih grupa, povećava snaga, izdržljivost, brzina i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.

- I TRX promocija, a i sedam dana treninga biće besplatni za sve. Svi zaslužuju dobrobiti koje bavljenje sportom pruža, a ovakvi događaji su prilika da se Novosađani razbude, pokrenu i osete nešto više od treninga. Nešto zbog čega će jedva čekati da se vrate u salu - objašnjava Marko Tajs.

Osim TRX treninga, svi zainteresovani će nakon prijave za TRX promociju, moći da isprobaju kapueru za decu i odrasle, grupne Les Mills treninge, HIIT treninge, pilates, funkcionalne treninge, ali i da vežbaju u teretani uz prisustvo trenera.

Trening centar „Tajs“ je mesto gde vežbaju porodice. Roditelji slobodno vreme tako mogu da provedu sa svojom decom na što kvalitetniji, zdraviji i zabavniji način. Treninge drže profesionalni treneri, bivši reprezentativci koji svojim iskustvom, znanjem i motivacijom svakodnevno rade na tome da Novosađani zaista uživaju u fizičkoj aktivnosti.

- Zdravlje je u kretanju. A nije teško pokrenuti se kada uz sebe imaš tim koji te motiviše da svakog dana budeš bolji nego juče. Takva atmosfera vlada u trening centru „Tajs“. I mi želimo da je podelimo sa svim Novosađanima – izjavio je Marko.

Budući da su mesta na TRX promociji ograničena, za učešće je neophodna online prijava preko www.treningcentartajs.com. Uz prijavu svi učesnici dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u TC „Tajs“.

Satnica za 4. feburar

10:00 - 10:45 Milica Beljanski

10:45 - 11:15 Naše najslađe iznenađenje

11:15 - 12:00 Milan Vitorović

12:00 - 12:45 Milica Dabović

17:00 - 17:45 Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić

18:00 - 18:45 Dusan Domović Bulut

19:00 - 20:00 TRX 48 najjačih!

 

Kontakt:

Mail: office@treningcentartajs.com

Adresa: Filipa Višnjića 5, 21000 Novi Sad

https://www.facebook.com/treningcentartajs/

https://www.instagram.com/trening_centar_tajs/

Tel: 065-891-80-08

2

3

4

5

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: