Suits (2011- )

Submitted by KoKosiNela on 16/03/2013 - 13:21
sui
Savršena kombinacija drame i humora sa dozom ironije koja vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.
 
Radnja je smeštena u New York-u u advokatskoj firmi Pearson/Hardman. U firmi u kojoj rade samo ljudi sa diplomom Harvard-a i Mike Ross (Patrick J. Adams) koji čak ni fakultetski nije obrazovan. Mike Ross ima fotografsko pamćenje koje mu omogućava da uz malo truda nauči sve što poželi, što on koristi kako bi za novac polagao testove drugim ljudima.
 
Harvey Specter (Gabriel Macht) je korporativni advokat u Pearson/Hardman advokatskoj firmi koji je upravo unapređen i u obavezi je da zaposli saradnika. Razgovor sa kandidatima za posao protiče uz njegovo negodovanje sve do trenutka kada Mike bežeći od policajaca nakon neuspelog dilovanja marihuane ne utrčava na njegov intevju. Iako govori da ni ne treba da bude tu i da samo ima želju da se sakrije od policije, Mike dobija posao i priliku da ostvari svoj san, postane advokat. On uspeva da impresionisa Harvey-a adokvatskim znanjem jer je polagao LSAT ispit (Law School Admission Test) za novac.
 
suit3
 
Avantura tada počinje, Harvey i Mike moraju da sačuvaju tajnu, treba svoje kolege da ubede da je Mike advokat i da je četiri godine proveo na Harvard-u. Na putu im stoji Louis Litt (Rick Hoffman) kome je Harvey preoteo unapređenje i koji sumnja u Mike-a.
 
Dinamična priča u kojoj glavni likovi pokušavaju da opstanu u svakodnevnom nadmudrivanju i laganju, ljubavnim problemima i očekivanjima porodice koja nisu u stanju da ispune.
 
Ukoliko želite da se dobro zabavite ali i izvučete po neku pouku preporučujem vam da spremite kokice i ako već niste, odgledate prve dve sezone serije za koju kažu da je jedna od najbolje napisanih, jer je treća sezona najavljena za leto 2013.
 
sui2
 
 
Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: