Škola Poslovnih Veština

Submitted by Punjeni paprikaš on 09/07/2014 - 20:04

Škola Poslovnih Veština

Kreativan si, zanimaju te marketing, poslovna etika, liderstvo, timski rad, međunarodno poslovanje i slične oblasti? Imaš želju da renomiranim stručnjacima iz ovih oblasti postaviš pitanje i budeš nagrađen za to? Evo prilike!

„Škola Poslovnih Veština”, nakon niza uspešnih predavanja i radionica, izdaje knjigu sa praktičnim odgovorima na pitanja iz ovih oblasti. Tvoj zadatak je samo da na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici postaviš pitanje predavačima, u periodu od 7. do 13. jula. Pitanja sa najvećim brojem lajkova će se naći u našoj knjizi, a njihovi autori će dobiti na poklon knjigu, ali i jedinstvenu priliku da obave dvomesečnu studentsku praksu u „Školi”, nakon čega će dobiti sertifikat o učešću.

Sve što je potrebno je da lajkujete našu fejsbuk stranicu i postavite kreativno pitanje! Zato, pustite mašti na volju, i pitajte sve što do sada niste imali prilike!

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: