Poklanjamo knjigu

Submitted by Punjeni paprikaš on 22/10/2014 - 13:53

Poklanjamo „Kralja u žutom”

Portal Punjeni paprikaš organizuje nagradnu igru u kojoj ćemo u saradnji sa našim partnerom Klubom knjige i umetnosti – Gavran dodeliti jedan primerak knjige „Kralj u žutom”.

„Kralj u žutom” je najpoznatije delo američkog pisca Roberta V. Čejmbersa. Sadrži 10 priča, međusobno povezanih motivom uklete knjige, drame „Kralj u žutom”, koja one koji je pročitaju tera u ludilo ili u smrt.

Ova zbirka priča je poslužila kao inspiracija za popularnu seriju „Pravi detektiv” i sada je prvi put objavljena na srpskom jeziku.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaće posetioci koji lajkuju našu stranicu na Fejsbuku i odgovore na jedno kratko pitanje na koje će odgovor moći da pronađu na našem sajtu.

Pitanje glasi: Delovi koja dva Šekspirova komada su citirani u jednom članku na našem sajtu?

Nagradna igra će trajati jednu sedmicu, počevši od danas, 20. 10. 2014, pa do 27. 10. 2014. Pobednika ćemo odabrati nasumičnim izborom iz tačnih odgovora i objaviti za nedelju dana na našoj stranici.

Odgovore šaljite isključivo u inboks naše stranice na Fejsbuku.

https://www.facebook.com/Punjenipaprikas

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: