Shollym-ov patch za PES 6

Submitted by Igor Markovich on 01/09/2013 - 12:54

1 - Shollym-ov patch za PES 6

Da li su vam dosadili nastavci legendarnog Pro Evolution Soccer-a? Da li ste umorni od novih grafičkih poboljšanja bez unapređivanja lepote simulacije fudbalske igre? Ljubitelji ste starijih verzija igrica? Imamo jedno sjajno, nadasve provereno, rešenje za vas! Ono se zove Shollym Patch, dodatak za igricu Pro Evolution Soccer 6 koja vas neće ostaviti ravnodušnom i koja će vas vratiti na stare staze dobrog pikanja PES-a.

Nemali broj igrača sa džojsticima širom sveta tvrdi kako su sve verzije PES-a nakon PES „šestice” samo puka kopija ove najpopularnije simulacije najvažnije sporedne stvari na svetu – fudbala. Unapređenja grafike, ambijenta i novih sposobnosti upravljanja u novijim verzijama PES-a kao da su podrivale duh „šestice”. Zato su ljudi okupljeni oko Shollym-a rešili da svake sezone osvežavaju PES 6 sa sjajnim patch-evima koji su u godinama koje slede postale najpopularnije na Internetu. Još od 2007. godine traje projekat pod nazivom Shollym patch koji podrazumeva širok spektar izmena PES „šestice” raznim parametrima, počevši od izmena transfera, ispravki imena nelicenciranih klubova, reprezentacija i igrača, pa sve do ubacivanja navijačkih skandiranja i novih stadiona.

2 - Shollym-ov patch za PES 6

Kao i prethodnih godina ekipa predvođena Shollym-om se potrudila da do tančina prenese fudbal današnjice na PES 6. Za razliku od prethodnih verzija patch-a, Shollym Patch 2013 se sastoji iz četiri verzije (svaku možete lako promeniti prateći uputstva; tako praktično dobijate ne jedan, već četiri PES-a u jednom):

1) verzija sa klubovima iz ex-Yu prostora,

2) verzija sa najboljim klubovima Evrope i sveta,

3) verzija sa reprezentacijama i

4) verzija sa tzv. „klasik” klubovima i reprezentacijama iz različitih doba.

3 - Shollym-ov patch za PES 6

Osnovne karakteristike patch-a:

- Option file sa svim transferima, tačnim brojevima igrača i kompletno aktualizovanim prvim postavama timova.

- Četiri verzije Option file-a sa promenjenim gameplay-om (fizika igre je približnija stvarnoj igri) + bonus Option file sa Futsal timovima na mestu 7 „klasik” reprezentacija.

- Sastavi reprezentacija su urađeni sa onim igračima koji su igrali kvalifikacione mečeve u poslednjih nekoliko meseci.

- Obnovljene formacije svih klubova i reprezentacija.

- Svi timovi sa dresovima za 2013/2014 sezonu.

- Ocene igrača aktualizovane zakljucno sa oktobrom 2011

- Stadioni sa poboljšanom grafikom - svih 200 stadiona u Club version imaju stadione sa HD travom.

- Obnovljene reklame na stadionima.

- Sudije patch-a (Howard Webb, Pierluigi Collina...) promenjene u potpunosti.

- Novi izgled menija i pozadina za kup ligu i master ligu.

- Patch sa pravim trofejima.

- HD navijačke zastave za sve timove.

- Potpuno obnovljene lopte i kopačke i dodeljene personalizovane kopačke igracima.

- Potpuno obnovljena lica igrača, skoro 100%.

- Veoma kvalitetne navijačke pesme za sve klubove u patch-u, kao i za mnoge reprezentacije.

- Nova muzička pozadina u celoj igri.

- Realistični zvuk lopte, sudijski zvižduk.

- Scoreboards za sve 4 verzije patch-a.

Poboljšanja koja donosi patch:

Gameplay: Poboljšane karakteristike igrača vezane za kretanje bez lopte (timska saradnja u napadu i odbrani), uravnotežene snage ekipa - smanjen veliki jaz izmedju „velikih” i „malih” klubova, takođe uravnotežene fizičke ocene „poznatih” i „manje poznatih” igrača (body balance, stamina, speed, response) i kao posledica toga je eliminisan „robot efekat” (igrač koji prolazi kroz fizički slabije igrace), zatim poboljšane golmanske ocene tako da sada njihove odbrane mnogo više podsećaju na stvarnost. Takođe, povećan je balans svim golmanima tako da više ne odbijaju svaki malo jači sut - posledica toga je da su skoro eliminisani golovi na odbitke koji veoma iritiraju svakog ozbiljnog igrača PES-a.

Vizuelna unapređenja: Novi stadioni sa kvalitetnijom HD travom, novi izlged menija i grbova timova, ubačene su prave sudije u patch, lica svih igrača, lopte, TV scoreboards...

Poboljšana Master Liga i ostala Liga/Kup takmičenja: uravnotežene su snage ekipa tako da je sada svakog COM protivnika teže pobediti, a i rezultati drugih ekipa su šarenolikiji tako da se ne dešava kao ranije da npr. posle 10 kola Mančester, Čelzi i Liverpul imaju po 9 ili 10 pobeda u ligi, što sa sobom donosi zanimljivije takmičenje blisko stvarnom odnosu snaga u fudbalu.

4 - Shollym-ov patch za PES 6

„Veštačka inteligencija”: Mnogo bolji AI, naročito se odnosi na kretanje igrača u odbrani zbog poboljšanih ocena za timski rad. Sada se igraci više vraćaju (naročito bekovi) i zatvaraju prazan prostor i protivničke igrače - posledica ovoga je da je teže dati lak gol iz peterca ili na povratnu sa 20m (ovo je približeno realnosti i zbog boljih ocena golmana tako da oni sada uspevaju da odbrane veliki broj šuteva koji su se pre smatrali neodbranjivim). Zbog ovoga se mnogima koji su prvi put isprobali patch učinilo da je i igra promenjena i bilo im je teško da se naviknu na realniji gameplay.

Atmosfera na meču: Još jedan, po nekima i najbolji elemenat Shollym patch-a je postojanje navijačkih pesama svih klubova koji se nalaze u patch-u, kao i njihovih stadiona, tako da se na početku meča stvara atmosfera slična onoj koja postoji na samom stadionu, što igranju daje posebnu draž. Promenjen je i zvuk lopte koji je identičan onom stvarnom; isto važi i za zvuk kada lopte udari u prečku.

Ostala poboljšanja: Stalno dodavanje novih igrača i transfera, aktualizovanje ocena igrača...

Da biste uživali u čarima Shollym-ovog dodatka PES „šestici”, potrebno je da sa Interneta skinete potrebne fajlove i, prateći jasna uputstva, instalirate ovaj gigantski, zlata vredan, patch. Postoje dva načina skidanja ovog dodatka:

1) preko torenta: http://kickass.to/solim-pec-13-t6900222.html

2) preko niza linkova: http://www33.zippyshare.com/v/31209497/file.html

Pažljivo pratite uputstva instalacije i uživajte u najboljoj nadgradnji za „šesticu”. Ukoliko želite da pratite novitete koje su plod rada Shollym-a i ekipe, lajkujte oficijelnu stranicu:

https://www.facebook.com/ShollymPatch

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: 

Comments

Submitted by jovan (not verified) on 26/10/2014 - 19:19
dobro