Assassin's Creed 4

Submitted by Nemanja Radonjić on 01/03/2013 - 13:48
as1
Kompanija Ubisoft objavila je danas vest o sledećem nastavku iz serijala Assassins creed- Assassins Creed 4: Black Flag. Za sada je objavljena samo naslovnica i to pošto je određeni marketinški materijal (poster) procureo pre dva dana. Puna prezentacija igre očekuje se u narednom periodu i to je sve što je saopštio Ubisoft. Spekulacije su, međutim, već počele. Na osnovu postera se može zaključiti da će radnja biti smeštena na otvorenim morima u društvu gusara.
 
Lokacija će verovatno biti Karipski arhipelag sa akcentom na neka čuvena gusarska okupljališta (Tortuga?). Pitanje je da li će Connor, protagonista iz Assassins Creed 3 ostati u četvorci. Takođe, izgleda da je Ubisoft poslušao savete svojih igrača, koji su u AC3 hvalili upravo pomorski deo igre. Ili je Ubisoft već smerao da u četvorci pređe sa kopna na more kao podlogu a deo u trojci je bio samo test? Bez obzira na prirodu sledeće igre obožavaoci serijala i teoretičari zavere imaće čemu da se raduju ove godine.
 
as2
 
Napomena: 
Nijedan deo materijala ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: