Promocija spota benda „Rokfeleri“

Submitted by Dragana Danicic on 19/04/2014 - 13:13

Rokfeleri

U ponedeljak 21. 04. u klubu Danguba biće održana koncertna promocija i premijera novog spota beogradskog benda Rockfelleri. Iako ovaj bend postoji nepunih sedam godina, poznat je po kaver-svirkama, a autorsku muziku svira svega godinu dana. Prema rečima članova, čekale su se bolje prilike i kvalitetne pesme.

„U Dangubi ćete videti premijeru spota za pesmu ’Matori’. Do sada smo uradili dva spota, za pesme ’Amerika’ i ’Čarli Šin’. Inače, redovno nastupamo kao predgrupa Dadu Topiću koji nam pruža veliku podršku u radu. Za ovu godinu planiramo još tri spota i učešće na letnjim festivalima širom Srbije. Izlazak prvog albuma je u planu krajem ove godine. Pozivamo sve one koji vole čvrst zvuk da dođu na promociju i upoznaju se sa radom benda, a mi im obećavamo dobar zvuk i lep provod!“ kaže Peđa Antić, frontmen benda.

Postavku ovog trija čine Peđa, vokal i gitara, Marko Glavan, zadužen za bas, i Dejan Gverić, za bubnjevima. Ovaj pop-rok sastav je tokom prošle godine dugo bio na vrhu Jelen Top 10 liste.

Dok čekate svirku (na koju će ulaz biti slobodan) pogledajte njihove spotove.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: