Centurion najavio povratničku svirku u Dangubi

Submitted by Dragana Danicic on 25/10/2013 - 19:16

Centurion

Prošlo je dosta vremena otkada je Centurion izdao svoj EP prvenac „Virtuelno ognjište”, a čini se kao da je bilo juče, jer pesme „Ruka sudbine”, „Odmazda”, „Virtuelno ognjište” i „Hodočasnik”, ni dana nisu izgubile na aktuelnosti.

Prvobitnu postavku benda predvodili su Đorđe Luković - gitarista, Igor Jankovski - basista, Dušan Mitrović Dukac - bubnjar, Vanja Živković - ritam gitarista i Strahinja Stojanović - vokal. Kasnije, na Igorevo mesto dolazi Stefan Dragović, a Strahinjino maestralno skrimovanje zamenjuje Miloš Marjanović - bivši vokal benda RoadBlock. Ovaj heavy-ethno-progressive-trash metal bend, izbacio je novi singl „Tragedija genija” u januaru, ove godine, kao najavu za album prvenac.

Zapitali smo se zašto su, samo naizgled, pritajili svoj rad, i dobili odgovor. „Bend trenutno naporno radi na završavanju materijala za album prvenac! I možemo slobodno reći da smo, makar što se muzike tiče, pri kraju! U narednom periodu ćemo privesti kraju i sve tekstove, kao i prevode pesama na engleski, s obzirom da planiramo da dejstvujemo kako i na domaćem, tako i na stranom tržištu! Naš prvi sledeći nastup je 10. novembra u klubu Danguba i ovom prilikom pozivam sve ljude da dođu! Inače, nedelja je u pitanju, a ponedeljak 11. je neradni dan, tako da nema izgovora za nedolaženje! Što se tiče ostalih nastupa, trenutno nemamo ništa zakazano, ali ćemo u narednom periodu baciti akcenat na svirke po unutrašnjosti.” - kaže Đorđe Luković, frontmen Centuriona.

Centurion uvek napravi dobru atmosferu, a na repertoaru su autorske pesme sa njihovog EP-a. Dođite, provedite se i uverite!

Fejsbuk najava svirke - https://www.facebook.com/events/1374353079470088/

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: