2 Broke Girls (2011- )

Submitted by Nina Bovan on 19/08/2013 - 13:05

Max Black (Kat Dennings), Caroline Channing (Beth Behrs) - 2 Broke Girls

Ako ste pomalo umorni od ozbiljnih tematika serija poput Breaking Bad, Dexter, Hannibal, i ako ste sve suze potrošili na Game of Thrones – vreme je za malo smeha!

Ket Denings i Bet Bers udružile su snage i čine nesvakidašnji tandem u seriji 2 Broke Girls. Znam šta vam se mota po glavi nakon što ste pročitali naziv serije, ali da vas odmah razuverim, ovo nije još jedna tipična „ženska” serija.

Maks Blek (Ket Denings) radi u jednom njujorškom jeftinom restoranu, čiji enterijer podseća na američke diner lokale. Običan radni dan joj se sastoji od pravljenja kolačića (cupcakes), smene u restoranu i posla bebisiterke. To se donekle menja nakon što upoznaje Karolinu Čening (Bet Bers), ćerku bogatog biznismena, koji biva uhapšen nakon velike novčane prevare. Karolina tako ostaje na ulici gotovo bez ičega i odlučuje da nađe posao. Sudbina je dovodi do restorana gde radi Maks.

Caroline Channing (Beth Behrs), Max Black (Kat Dennings) - 2 Broke Girls

Nakon početnog neslaganja, njih dve polako postaju nerazdvojne i Karolina odlučuje da pomogne Maks da ostvari svoj san: da otvori svoju cupcake prodavnicu. Da li će uspeti u tome, kako će prevazići brojne probleme, saznaćete sami ako pružite šansu ovoj seriji.

Iako je kvalitet pomalo opao pred kraj 2. sezone, i iako se ne nazire kraj diskusijama na internet forumima da li su novi likovi i kameo uloge poznatih ličnosti bili neophodni, ova serija, bez sumnje, poseduje svoj šarm, čemu doprinose duhovite opaske i aluzije na aktuelnu popularnu kulturu uz odličnu kostimografiju i scenografiju. Pored toga što ne predstavlja ništa revolucionarno u svetu sitkoma, 2 Broke Girls je savršena letnja razonoda koju svima rado preporučujem!

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: