24. „Fashion Selection“ - veče mladih talenata: Intervju sa Milicom Krvavac

Submitted by Dragana Danicic on 17/04/2014 - 16:35

2 24. „Fashion Selection“ - veče mladih talenata: Intervju sa Milicom Krvavac

Treće večeri 24. Fashion Selectiona predstavili su se i novi talenti – studenti i diplomci modnog dizajna Lila Vuković, Katarina Vučićević, Uroš Miljković, Stevan Sinđelić, Kadrija Rušitović, Tijana Vukadinović, Katarina Romčević, Ivan Stepanović, Andrijana Virijević Prokić, Milica Krvavac, Marija Antonović i Bojana Lazović. Pravo osveženje su bile ženstvene i nežne kreacije Milice Krvavac koja je već nakon defilovanja prvog modela dobila ogroman aplauz. Sa njom smo popričali o ovom događaju.

Zanimalo nas je kako su mladi talenti dobili priliku da svoje umeće prikažu na jednom od prestižnijih modnih događaja u Beogradu. „Po preporuci jedne profesorke koja je mojim kolegama i meni donela dopis o održavanju Fashion Selectiona i mogućnosti održavanja grupne revije, odlučila sam da se prijavim i time prvi put prezentujem i sebe kao dizajnera i svoje ideje“, kaže Milica. Njene romantične, praktične, nosive, ali i poslovne kreacije, baš kao i poruka koju nose, savršeno su se uklopile uz remiks pesme It's good to be in love grupe Frou Frou.

4 24. „Fashion Selection“ - veče mladih talenata: Intervju sa Milicom Krvavac

„Prva odevna kombinacija su pantalone koje su izrađene od šantung svile, mlečno bele nijanse. Izabrala sam šantung svilu jer je prirodan materijal i ne gužva se, a to je savršeno za devojke i žene koje su u pokretu po ceo dan. Gornji deo je kombinacija čipke i muslin svile, nežna kombinacija, koja može da se nosi u svim prilikama i koja je po jačini materijala suprotnost donjem delu. Drugi model je bež-krem kombinacija, donji deo je pencil suknja, takođe od šantung svile, a preko je čipkana suknja na falte koja se skida, tako da imam dva modela u jednom, dok je gornji deo čipkana top-majica. To je još jedna kombinacija koja ističe nežnost i ženstvenost. Treća kombinacija je svečana, elegantna haljina, kombinacija seksepila i ženstvenosti, nežne boje breskve ili čak boje pudera. Gornji deo je od čipke sa šljokicama, dok je donji deo od grež svile koja prati siluetu, a preko muslin svila koja lagano pada i ima mali šlep pozadi.“

1 24. „Fashion Selection“ - veče mladih talenata: Intervju sa Milicom Krvavac

Osim što smo čuli nešto više o njenim modelima, saznali smo i kako su tekle pripreme: „Predivno. S obzirom na to da sam se sa svim ovim susrela prvi put, sve sam radila sa ogromnom dozom uzbuđenja i stekla jedno predivno iskustvo, bez obzira na to koliko je povremeno stvarno bilo naporno. Sve je počelo sa dizajnom, naravno, zatim biranje najkvalitetnijih materijala, krojačice, kasting za manekenke, probe, sve da bi se na kraju došlo do krajnjeg produkta – revije. Moje subjektivno mišljenje je da je prošla odlično. U bekstejdžu je bila euforija, svi smo bili veoma uzbuđeni i međusobno se podržavali, a to je mnogo pomoglo. Mislim da je revija bila dinamična i interesantna, upravo zbog toga što je bilo dvanaest izlagača, tako da su posetioci mogli da vide najrazličitije stilove i ideje. Što se moje kolekcije tiče, dok su manekenke šetale živela sam san iz kojeg ne želim nikad da se probudim.“

3 24. „Fashion Selection“ - veče mladih talenata: Intervju sa Milicom Krvavac

Svakako da su svi modeli bili podjednako kvalitetni, zanimljivi i originalni. Mladim talentima je publika pružila bezrezervnu podršku. Kreatori su sa ove revije otišli prilično zadovoljni, što nam je Milica Krvavac u svoje ime potvrdila. „Prezadovoljna sam. Materijali su divni, kombinacija više vrsta svile i čipke. Želela sam da sve bude jednostavno, a opet kvalitetno. Cilj mi je bio da materijalima, krojem i bojama istaknem ženstvenost, prefinjenost i eleganciju i u tome mi je pomogla krojačica koja je skicu u potpunosti pretočila u delo, kao i divne manekenke koje su savršeno iznele modele. Cilj mi je da svoje modele reklamiram i, ako bog da, prodam. Mislim da se ljudima dopala moja ideja, a za to su dokaz pozitivni komentari i podrška koju dobijam“, kaže Milica kroz osmeh. Miličin moto revije Dream it. Wish it. Do it. odličan je pokazatelj da snovi mogu postati stvarnost.

Svim pomenutim kreatorima želimo mnogo uspeha u ostvarivanju njihovih snova, u nadi da će neko zapaziti njihov talenat i pomoći im da unaprede našu modnu scenu.

Zainteresovani sa Milicom Krvavac mogu stupiti u kontaktirat preko njene fejsbuk stranice:

https://www.facebook.com/milica.krvavac

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: 

Comments

Submitted by Comilijev fan (not verified) on 18/04/2014 - 22:51
Udaj se za mene, Comili. :3