„Hadži prodane duše” - „Dole u šumi”

Submitted by Dragana Danicic on 25/06/2014 - 13:51

„Hadži prodane duše” - Dole u šumi”

„Dole u šumi” je nova pesma benda Hadži prodane duše. Vesela pesma, vrcavog i melodičnog teksta, šalje više poruka. Jednu od njih nam je protumačio basista benda Milan Jevtović: „Pesma govori o čoveku i ženi kojima je brak došao glave. Da li je on hladnokrvni monstrum ili je ona svojim postupcima zaslužila sve to, na slušaocima je da odluče. Poruka je jasna, i već viđena – pazi s kime spavaš, međutim, ostaje još prostora za tumačenje.”

Na oko 2 minuta i 40 sekundi od početka pesme, obratite pažnju na dobar prelaz u razigrani, kratki gitarski solo. Ovaj garage / alternative / hard rock sastav je nastao 2009. godine. Pesme momaka iz Užica odišu pozitivnom energijom, potkovanom odlično uigranom sviračkom tehnikom za koju se može reći da je njihov zaštitni znak. Pored Milana, bend čine Vojislav Lazić (gitara), Vladimir Radović (gitara i vokal) i Bane Vesović (bubnjevi) koji je član benda već deset meseci.

Bum na našoj sceni su napravili pesmom „Zakonodavni organ” i spotom u kom se članovi benda pojavljuju bez odeće. Trenutno spremaju pesmu pod radnim nazivom „Doktor” koja će njihovoj publici prekratiti čekanje novog albuma. A zbog čega su ovi buntovnici odlučili da svoj bend krste ovim neobičnim imenom, otkrićemo vam u nekom narednom članku kojim ćemo vam ih i detaljno predstaviti.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: