Novi spotovi srpske rok scene: „Prljavi Romeo”, „The Bite” i „Plutonia”

Submitted by Dragana Danicic on 20/12/2014 - 14:07

Smoke

U trenutku kada je rokenrol scena u krizi, kao da se desila neka čarolija. Bendovi The Bite, Plutonia i Prljavi Romeo su u protekle dve nedelje objavili spotove za svoje autorske numere. Da li je to pomak ili je rok scena i dalje živa, ali nevidljiva, nije bitno, dokle god potpuno ne zamre. Ima kvalitetnih muzičara i kvalitetne muzike, ali je zainteresovanost publike za njihov rad jedan od ključnih preduslova da se za njih i čuje. Nisu više samo mediji krivi što se ovakvi radovi ne promovišu. Zato ćemo vam predstaviti ta tri spota i tako vam dati mogućnost da bendove podržite tako što ćete im povećati broj pregleda ili im dati like.

Prljavi Romeo se pesmom Ledena fokusira na rok baladu. Momci iz Apatina već imaju nekoliko spotova, kao i album „Sećanja” na kom se nalazi i ova pesma.

Plutonia, u nešto jačem ritmu, predstavlja pesmu Vatra kojom dominira kvalitetan vokal Ane Milutinović. Hitičnom kompozicijom, simbolizmom u tekstu i dobro produciranim kadrovima svog autorskog prvenca, obećavaju karijeru koja će se kretati u dobrom smeru.

The end grupe The Bite je igra senki, kao što je i tematika koju tekst pesme otkriva – žena lovac, žena senka. Ovaj hard rok bend će uskoro napraviti promociju svog novog albuma. Njihov zaštitni znak je, kao i do sada, upečatljiv vokal Julijane Vincan, a master pesme je rađen u norveškom studiju NEIDEN.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: