Džek Nikolson se penzioniše?

Submitted by Anja Milovanović on 09/09/2013 - 19:37

Ovih dana strani mediji spekulišu o povlačenju Džeka Nikolsona. Izvor iz Holivuda je za Radar Online izjavio da se ovaj sedamdesetšestogodišnji glumački velikan povlači nakon višedecenijske karijere zato što ga pamćenje ne služi kao ranije.

S druge strane, na zvaničnom sajtu Džeka Nikolsona o ovome nema ni reči, a eminentna američka novinarka, Marija Šriver, za E! News potvrđuje da su ovo samo glasine, dodajući da Džek Nikolson ne pokazuje nikakve znakove staračke demencije. Štaviše, izvor blizak samom glumcu navodi da se Džek raduje novim ulogama.

Podsećamo, poslednji film u kom je Džek Nikolson glumio je How Do You Know iz 2010. godine (prilično loše ocenjen na IMDb-u), a odbio je ulogu u filmu Nebraska, koji je nominovan za „Zlatnu palmu” na Kanskom festivalu ove godine.

Dok čekamo zvaničnu izjavu, možemo da se nadamo da će ovaj sjajni glumac, poznat po sardoničnom osmehu i ulogama duhovitih, ali i nervno labilnih anti-heroja, nastaviti da radi ono u čemu je najbolji.

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: