Otvoren konkurs za plakat 41. KST-ovog prednovogodišnjeg maskenbala

Submitted by Dragana Danicic on 03/11/2014 - 20:04

kst

Mladi talenti, i ostali kreativni ljudi, konačno su dobili priliku da svoju kreativnost pokažu, i dobro se zabave. Konkurs za plakat 41. KST-ovog prednovogodišnjeg maskenbala je otvoren!

„KST U ZEMLJI ČUDA!” je moto, to jest tema, ove godine. Potrebno je da plakat bude udrađen u dve boje (CMYK format), veličine 88X68 cm, sa gustinom štampe 300 dpi. Bendove, nazive bina, sponzore i sve druge potrebne informacije možete preuzeti sa nekog od starijih plakata koje možete da pronađete na sajtu www.kst.org.rs. Svoja rešenja za plakat šaljite na imejl maskenbal@kst.org.rs u manjem i JPEG formatu. U prijavi obavezno navedite ime i prezime, kao i broj telefona. Konkurs traje do petka, 7. novembra, a sve dodatne informacije možete dobiti preko maila maskenbal@kst.org.rs.

„Klub studenata tehnike” misli na svoje verne posetioce, pa će najdomišljatiji i najkreativniji učesnici konkursa i najinovativniji radovi biti propisno nagrađeni. Onaj ko bude imao najbolje rešenje će kao nagradu dobiti tri ulaznice i počasnu člansku kartom. Na grada za drugo mesto su dve karte za maskembal, a za treće jedna.

Tradicionalni 41. maskenbal „Kluba studenata tehnike” biće održan 28. decembra.

Više informacija o ulaznicama, izvođačima i svemu ostalom očekujte u narednom periodu.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: