Intervju: Mischko

Submitted by Punjeni paprikaš on 16/11/2017 - 18:05

 mischko ft max

Mischko je predstavio svoju treću pesmu ''Noir'' ali ovog puta u duetu sa Max-om (So Long Last Year). Za razliku od prethodnih pesama koje su bile instrumentalne, ova pesma sadrži vokal.

PP: Zašto si se odlučio za ubacivanje vokala u pesmi?

Odlučio sam se za to zato što sam osetio da tako treba, jer kad stvaram ne planiram unapred kako će i šta biti već po naletu inspiracije.

PP: Kako je došlo do saradnje sa Max-om?

Pozvao sam svog prijatelja Max-a zato što je on sjajan vokal i već iza sebe ima par albuma i zna šta radi, ali najviše zato što sam znao da on može da dočara i na pravi način iznese emociju ove pesme.

PP: O čemu pesma govori?

Pesma govori između ostalog, o prisutnosti depresije na svakom koraku a i u nama samima, i suočavanju sa samim sobom.

PP: Inspiracija za pesme ?

Inspiraciju crpim iz svakavih stvari koje nas okružuju bilo da su one pozitivne ili negativne ili neutralne, ali definitnivno se trudim da približim slušaocima neku drugu, stvarniju stvarnost od one koju na prvi pogled vidimo.

PP: Način na koji nastaju pesme i alati?

Moje pesme nastaju uglavnom na ukulele-u što je možda čudno ali nakon bubnjeva veoma sam zavoleo taj instrument tako da melodije uvek nastaju odatle, kasnije se sve sklapa u FL12-ici.

PP: Budući planovi?

Videćemo, u zavisnosti od inspiracije ali verovatno u nekom sličnom maniru kao i do sad.

 

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: