Besplatne radionice kreativnog pisanja u okviru programa „Kreativna sinergija”

Submitted by Punjeni paprikaš on 01/12/2017 - 17:16

radionica kreativna sinergija

U okviru programa "Kreativna sinergija", u periodu od 11. do 28. decembra 2017. godine u Centru za kulturu i obrazovanje “Božidarac” biće organizovan ciklus besplatnih radionica kreativnog pisanja namenjenih mladim piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva ali sa snažnom motivacijom da istraže svoje sposobnosti pismenog izražavanja.

Tokom šest radionica, učesnici će kroz rad sa mentorima i praktične vežbe imati priliku da otkriju svoje kreativne potencijale i nauče kako da ih koriste u pisanju, dobiju podršku i podsticaj za razvoj svojih ideja i učestvuju u motivacionim razgovorima i razmeni iskustava sa afirmisanim autorima. Takođe, koncept radionica kod učesnika posebno će forsirati inovativno razmišljanje kao preduslov kreativnom pisanju.

Svi zainteresovani za učešće na radionicama kreativnog pisanja mogu se prijaviti slanjem motivacionog pisma dužine do 500 reči u kome će navesti razloge zbog kojih žele da učestvuju na radionicama i . Sadržina motivacionog pisma biće jedini kriterijum koji će se vrednovati prilikom selekcije. Prijave se mogu poslati na e-mail adresu ksinergija@gmail.com

Rok za prijavljivanje traje do 06. decembra 2017. godine.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: