„Acer” računari za učenike osnovnih škola na Vračaru

Submitted by Julija on 27/01/2017 - 10:23

acer 5

I ove godine opština Vračar je obradovala najmlađe učenike osnovnih škola na svojoj teritoriji.

Opština Vračar u saradnji sa kompanijom „Acer“ i jednim od naših najvećih distributera računarske opreme kompanijom „EWE“ od 23. januara 2017 godine krenula je u sada već tradicionalnu  akciju dodeljivanja 630 računara (Aspire ES1-132) učenicima trećih razreda osnovnih škola pomenute opštine. Akcija će trajati šest dana i biće sprovedena u šest osnovnih škola, a osnovcima će pored Aspire ES1-132 notebook-ova biti dodeljeni i prigodni poklon paketići. Cilj akcije je da doprinese razvoju edukacije dece donacijom jednih od najboljih edu notebook-ova kompanije „Acer“ sa kojima bi razvijali sposobnosti digitalnog učenja i bržeg sticanja novih znanja.

- Ovo su notebook računari izuzetnih radnih karakteristika uz koje će naši najmlađi đaci doći do pravog znanja i svakodnevno na brz, lak i interaktivan način sticati neophodne veštine koje će im sigurna sam pomoći da se u životu što bolje pozicioniraju u društu i na tržištu znanja. Verujem da će uz iste kada se umore pronaći i dobru zabavu, koja je takođe jako važna za njihov pravilan i normalan razvoj – izjavila je Marija Popović, marketing menadžerka kompanije „EWE“.

Opština Vračar je sa puno razloga za decu osnovnih škola sa ove teritorije odabrala ES1-132 notebook kao najbolje oruđe za svakodnevno učenje i rad, jer je isti brz, lagan, poseduje mnogo skladišnog prostora, dolazi sa novom Intel-ovom platformom i raspolaže baterijom čija je radna autonomija impresivna. Iznad svega, ovaj notebook je ultra portabilan, lako se održava i isporučuje se sa najnovijim Windows 10 okruženjem koje je fluidno i ne zahteva previše hardverskih resursa, što omogućava brz i komforan rad za istim. Prednosti ovog notebook-a su nebrojane, ali je kvalitet displeja i slike svakako njegova najveća snaga, što je za učenike ovog uzrasta jako važno zbog vizuelnog načina učenja, ali i maksimalne zaštite očiju.

Opština Vračar, kompanija „Acer“ i kompanija „EWE“ najavili su ovakve akcije i u predstojećim godinama. 

acer 1

acer 2

acer 3

acer 4

acer 6

acer 7

acer 8

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: