iPhone 7 uskoro dostupan i kod nas

Submitted by Julija on 06/10/2016 - 12:50

iphone 7

Zvanično je najavljen i podržan od strane Apple-a dolazak iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona u Srbiju.

iStyle Apple Premium Reseller prodavnicama u Tržnom Centru Ušće i Tržnom Centru Delta City u Beogradu novi iPhone 7 telefoni stižu uskoro. Kako za sve prethodne generacije iPhone telefona, tako i za najnovije serije, u okviru iStyle lanca prodavnica posluje i autorizovani servis gde se pruža kompletna tehinička podrška.

Apple je sa iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefonima promenio percepciju savršenih pametnih telefona i ponovo nametnuo trend u komunikaciji i zabavi u pokretu koji menja navike korisnika na bolje. Jedinstven dizajn, lakoća korišćenja i savršen spoj odabranog hardvera i softvera čine ove telefone posebnim i naprednim.

Kupci širom planete posebno su oduševljeni novim iPhone 7 Jet Black modelom koji su proglasili i za najlepši iPhone ikada. Nova generacija telefona pored hardverske i softverske superiornosti donosi i značajno dužu autonomiju baterije, brži i jednostavniji rad, kao i preko 200 novih funkcija kroz novo iOS 10 okruženje.

 

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: