Intervju: Bend „Brkovi”

Submitted by Marko Rakićević on 15/01/2015 - 19:51

brkovi

Odgovore na pitanja za brkati novogodišnji intervju davao je Tomac, bas gitara u bendu.

PP: „Samac”, „Skupe bombonjere”, „Nije život cvetno polje”... Sve same tužne i potresne pesme, a onda kažu da ste zafrkantski bend. Hoće li u budućnosti Brkovi imati malo veselijih tekstova?

- Nikad nisam Brkove smatrao bendom sa posebno tužnim tekstovima. Ti si prvi koji je to primjetio. Ubuduće će vjerojatno biti isto kao i do sada. Red veselja, red tuge; tako je to u životu, pa i u našim pjesmama. Iako su tekstovi možda po svojim motivima tužni, mislim da se još nitko nije rasplakao na njih. Štoviše, mislim da njima više nasmijavamo ljude i popravljamo im raspoloženje.

PP: „Pizda materina” je mesto sa velikim brojem stanovnika. Da li je ova godina za Brkove bila dobra ili bi i nju poslali tamo?

- Bila je jako dobra godina za Brkove, a nadamo se da će sljedeća biti još bolja. Izdali smo novi album i odsvirali hrpu dobrih koncerata.

PP: Vaša popularnost je sve veća. Šta se kod muzičara poromeni kada postane Balkan star?

- Pa, ja se nadam da smo se, ako smo se promjenili, promjenili nabolje. Drugi će dati objektivniji sud o tome.

PP: Šta je najčudnije što je neki vaš fan uradio na koncertu ili pri susretu s vama?

- Ja se sjećam da me jedan fan ugrizao za nogu dok sam svirao, ali bilo je još bizarnosti.

PP: Kog/koju biste glumca/glumicu voleli da angažujete za svoj spot?

- Ako mogu birati od pokojnih, onda Danila Batu Stojkovića.

PP: Nemate svog izdavača već sami izdajete. A ko je zadužen za vaš stajling?

- Pomalo nas vrijeđaš ovim pitanjem. Apsolutno smo sami zaduženi za svoj stajling. Kakav bismo to pank bend bili da imamo nekog ko nam sugerira što da obučemo? Gdje bi nam bila kreativnost?

PP: Šta ste poželili od Deda Mraza, a šta biste poželeli svojoj publici?

Za sljedeću godinu smo poželjeli više koncerata i proboj na njemačko tržište. A publika je toliko širok pojam da ne znam šta bih im poželio osim dobrog zdravlja, jer to svakom treba.

PP: Za kraj, jedno intimno pitanje. Devojka hoće da se uda za mene samo ako kao bend za svadbu dovedem Brkove. Je li to izvodljivo i koliko bi me koštalo?

Kakva ti je to žena? Obično nas traže muškarci. Ostavi ti nam broj telefona svoje žene da mi prvo malo popričamo sa njom :)

 

Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: 

Comments