„Pametni oblak” za pametno poslovanje

Submitted by Julija on 21/09/2016 - 11:55
smart cloud

 

Šta je „pametni oblak” (Smart cloud), kako nam pomaže u uštedi resursa i finansija i kako će oblikovati budućnost? Odgovor na ova i druga pitanja iz ove oblasti dobiće učesnici konferencije „Coming IT” koja će biti održana 5. oktobra u Beogradu.

Niz predavanja koje organizuje kompanija „COMING - Computer Engineering” održaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti novih tehnologija iz zemlje i regiona.

“Pametni oblak je sadašnjost i budućnost globalnog IT sektora. Sa njim se lakše i brže upravlja kompletnom IT infrastrukturom u bilo kom poslovnom i privrednom okruženju, značajno se štede resursi i novac i maksimalno čuva životna sredina. Pametni oblak je sve što vam treba za pametno poslovanje”, poručuju organizatori konferencije na kojoj se očekuje oko trista posetilaca iz Srbije i regiona.

Cloud predstavlja internet, odnosno smeštanje korisničkih podataka, informacija i svega ostalog na udaljene servere, a ne lokalno na računar. Smart Cloud je pred nama i pravo je vreme da ga pametno iskoristimo, a na „COMING IT” konferenciji možete saznati kako to i da uradite i kakvi nas trendovi na svim Cloud nivoima čekaju u bliskoj budućnosti.

 
smart cloud 2
 
 
Napomena: 
Nijedan deo teksta ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja autora ili redakcije portala. Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare.
Podeli: